Uitnodiging buurtbewoners Gildebos, 27 maart a.s.

Geachte buurtbewoner,

U bent woonachtig in de buurt van het Gildebos, ook wel Hubertusbos genoemd, gelegen aan het einde van de Wouter Berthoutlaan, tussen Sander en Plantijnlaan. In 1994 is dit Gildebos aangelegd ter gelegenheid van het Landjuweel 1993 dat georganiseerd werd door het Schutsgilde Sint Hubertus Leur. Vele gilden, bedrijven en particulieren hebben een (financiële) bijdrage geleverd voor het realiseren van dit Gildebos.

Het Hubertusgilde en de Stichting Natuur- en MilieuEducatie Etten-Leur (in het vervolg MEC genoemd) hebben de handen ineen geslagen om dit bosje nieuw leven in te blazen. En daarbij hebben wij graag de hulp van u, de buurtbewoners. Het doel is om het bosje met ideeën van de buurtbewoners verder te ontwikkelen naar een plek waar het leuk is om te verblijven en elkaar te ontmoeten. Maar waar het ook leuk is om samen werk te verzetten om er iets moois van te maken.

Wat dat moois moet worden willen we graag van u horen. Daarvoor nodigen wij u uit voor een bijeenkomst bij het Hubertusgilde aan de Brouwerstraat 1 op 27 maart, binnenlopen vanaf 19:00 uur en aanvang om 19:30 uur. Wij zullen daar nogmaals onze bedoelingen toelichten en wellicht krijgen wij van u te horen wat ervoor nodig is om er samen iets moois van te maken.

Om een idee te krijgen hoeveel mensen gebruik gaan maken van de uitnodiging verzoeken wij u om u aan te melden via hanswierema@mecettenleur.nl.

Graag tot ziens op 27 maart,

Schutsgilde Sint Hubertus St. Natuur- en MilieuEducatie Etten-Leur

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *