Knotten aan De Opslag

Het knotseizoen loopt bijna af en onze vrijwilligers werken hard om op tijd klaar te zijn. Op de foto’s van woensdag 24 februari zijn ze langs de Laaksevaart met de laatste wilgen bezig. Dit fietspad heet de ‘Opslag’ en er staan 53 wilgen om te knotten. Het is inmiddels drie jaar geleden dat we hier geweest zijn om te knotten en dat kun je goed merken aan de omvang van de takken. We maken stapels zodat de gemeente met een vrachtwagen de takken makkelijk kan inladen en afvoeren.

Vandaag was het een mooie dag met echte Hollandse luchten. We zijn om 12:30 uur voldaan naar huis gegaan. Zaterdag gaan we verder, net zo lang tot het af is. De foto’s zijn gemaakt door de toevallig passerende en enthousiaste natuurfotograaf Dick Ringelberg.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *