Vrijwilligers gezocht voor natuurwerkzaamheden

De Stichting Natuur- & MilieuEducatie Etten-Leur (MEC) wordt regelmatig gevraagd voor het uitvoeren van werkzaamheden in, of voor, de natuur. De meeste werkzaamheden vallen in de periode oktober tot 15 maart. Er wordt dan gewerkt op de woensdag- en zaterdagmorgen aan het knotten van wilgen, het opschonen van houtwallen, het verwijderen van jonge berken, Amerikaanse vogelkers, bramen, enz. Maar het kan ook zomaar zijn dat we vogelkasten, een bankje of een vogelscherm plaatsen.

Voor deze werkzaamheden werken we met vrijwilligers die plezier beleven door te werken in de buitenlucht, een mooie bijdrage willen leveren aan het onderhoud van ons landschap en waar gezelligheid tussen de vrijwilligers een belangrijk onderdeel is. Heb jij belangstelling om mee te doen? Laat het ons weten en kom het eens ervaren. Het geeft voldoening.

Hans Wierema

Foto: Cor Viveen

3 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *